Hinnasto

Hinta

Alkuneuvottelu sähköpostilla tai puhelimitse on aina maksuton.

Alkuneuvottelun aikana selvitämme, onko sinulla oikeusturvavakuutusta, joka korvaa oikeudenkäyntikulusi riita-asiassa tai tilanteessa, jossa olet rikoksen uhri. Oikeusturvavakuutus ei yleensä korvaa kulujasi, jos olet rikoksesta epäiltynä. Selvitämme korvausasiat vakuutusyhtiön kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Mikäli sinulla ei ole oikeusturvavakuutusta, on mahdollista, että saat oikeusapua valtion varoista. Tämä tarkoittaa, että valtio korvaa joko osin tai kokonaan palkkiomme. Maksutonta oikeusapua voit saada lähes kaikkiin oikeudellisiin asioihin.

Vakavista rikoksista epäillyt ja alaikäiset henkilöt saavat avustajan lähes poikkeuksetta valtion varoista. Näissä tapauksissa kannattaa aina olla yhteydessä asianajajaan.

Mikäli et saa oikeusapua tai sinulla ei ole oikeusturvaa, annamme sinulle alkuneuvottelun jälkeen sitovan hinta-arvion. Tämän jälkeen voit päättää, haluatko, että toimistomme jatkaa asiasi kanssa työskentelyä. Laskutus perustuu toimeksiantoon käytettyyn aikaan. Arvioimme, kuinka paljon aikaa toimeksiantoon kuluu. Tuntiveloitus on 200 – 250 € + alv. Tuntiveloitus riippuu toimeksiannon laadusta, laajuudesta ja aikataulusta.

Koulutusten osalta hinta sovitaan erikseen.